Dodávka a montáž.
Riešenia zaisťujúce spokojnosť zákazníkov.
Multifunkčnosť nášho tímu.
Montáž gastrozariadení vykonávame pomocou vlastného technicky zdatného tímu.
Z dôvodu vysokej odbornosti technikov dokážeme namontovať aj veľké projekty v krátkom čase. Vďaka viac ako 15 ročným skúsenostiam, ponúkame nadštandardné technické riešenia.
Gastrozariadenia pripájame na všetky potrebné inžinierske siete a zákazník nemusí kontaktovať jednotlivých profesistov.
Montáž gastrozariadení na :
- elektroinštalačné siete
- plynové siete
- vodoinštalačné siete
- rozvody vzduchotechniky
- kotvenie nerezových konštrukcií
˻Kde je vôľa, tam je montáž˼
Nadštandardné služby nie sú len frázou.
Zaškolenie
a individuálny prístup.
Po montáži a skúške funkčností daného gastrozariadenia prichádza na rad zaškolenie personálu. Snažíme sa jednoduchým spôsobom vysvetliť, ako správne používať zariadenia, starať sa o ne tak, aby ich životnosť bola čo najdlhšia a vyhnúť sa častým chybám, ktoré sa v praxi stávajú. Väčšina gastrozariadení je užívateľsky intuitívna avšak často krát pomôže pár tipov a trikov. A tie vám aj vášmu kuchárskemu tímu ukáže technik AAA Gastro.
Pri menších problémoch či výmene personálu dokážeme telefonicky nasmerovať k vyriešeniu a odstráneniu drobnej poruchy. Ušetríte tak prostriedky za výjazd servisu a zásah servisného technika.
Montáž vzduchotechniky,
demontáž nefunkčných rozvodov.
Skúsenosti pretavujeme do poradenstva pri navrhovaní novej vzduchotechniky či jej rekonštrukcií.
Našim cieľom je navrhnúť funkčné a efektívne odsávanie s prihliadnutím na potreby jednotlivých gastrozariadení generujúcich množstvo pár a airosolov.
Nakoľko realizácia vzduchotechniky vie byť významná položka v rozpočte zákazníka, dbáme na detaily od návrhu po realizáciu. Správne zvolená a namontovaná vzduchotechnika slúži zákaznikovi roky a spríjemňuje prácu v kuchynskom prostredí.
Nie je odsávanie ako odsávanie.
V praxi sa často stretávame s návrhmi a realizáciou vzduchotechniky v profesionálnych kuchyniach vyhotovené od projektantov a profesistov na komerčnú vzduchotechniku.
Samozrejme, že majú bohaté skúsenosti v svojej oblasti, no vzduchotechnika v gastro prevádzkach si vyžaduje aj širšie znalosti ohľadom použitých technológií generujúce rôzne množstvá pár a airosolí.
Nevhodnou konštrukciou a montážou vznikajú probémy ako kondenzovanie pár a stekanie vody po stene, vznik plesní, celok bez možnosti regulácie jednotlivých varných ostrovov, nevhodne umiestnená regulácia … mohli by sme pokračovať ďalej.
Najčastejšie chyby pri realizácií vzduchotechniky :
- nesprávne určené presahy nad zariadeniami
- nevhodné umiestnenie motorov = nadmerný hluk
- zložitá alebo žiadna regulácia varných ostrovov
- absentujúce osvetlenie
- kondenzovanie pár na stene
- vznik plesní v dôsledku kondezu na stenách
- absentujúce potrubie prisávania vzduchu
- vznikajúci podtlak v miestnosti a nemožnosť otvoriť dvere
- nevhodne zvolená výška odsávania