GASTROVÍZIA
Profesionálna gastro technológia v akcii
Gastrovízia je jedinečný workshop, ktorý spája profesionálov z oblasti gastronómie s najmodernejšími technológiami. Počas workshopu budete mať možnosť vidieť multifunkčné zariadenia priamo v akcii, zúčastniť sa odborných prezentácií a nahliadnuť do reálnych prípadových štúdií zameraných na optimalizáciu prevádzkových nákladov. Príďte objaviť efektívne riešenia pre moderné gastroprevádzky a získať cenné poznatky od skúsených odborníkov!
Naviac, exkluzívne na Gastrovízii budú predstavené inovácie jednotlivých výrobcov gastrotechnológií ešte skôr, ako sa objavia na najväčšej európskej gastro výstave HostMilano.
Ako bude GASTROVÍZIA prebiehať ?
Para lepšie prenáša tepelnú energiu ako samotný horúci vzduch, čo sa prejaví pri kratšom čase prípravy pokrmov a menších stratách na hmotnosti počas prípravy.
Môže dosahovať až 100% vlhkosti, kedy hovoríme o varení v konvektomate. Používa sa napríklad pri príprave zemiakov, ryže, knedlí, parených buchiet, varených vajec, varení mäsa či pri šetrnej príprave zeleniny.
Vďaka šetrnej príprave si zelenina zachováva dôležité vitamíny, minerály a v neposlednom rade aj vábivú farbu.
GASTROVÍZIA
Čo si odnesiete ?
- Výstavné zľavy – registráciou a účasťou si zabezpečíte výstavné zľavy na 6 mesiacov ( do 26.3.2026 )
- Bezúročný leasing
- Losovanie o profesinálne gastro ceny –
- Cenné informácie
Zaregistrujte sa ešte dnes
Pre koho je GASTROVÍZIA určená ?
Horúci vzduch konvektomaty používajú pri pečení, grilovaní, vyprážaní a fritovaní. Piecť sa dajú rôzne druhy múčnikov, kysnutých koláčov, mäsa a všetky suroviny ako v klasických rúrach.
Pri teplotách 200-300 C° konvektomat dokáže vyprážať obaľované rezne, karfiol a iné potraviny v troj-obale.
Grilovať kurence, ryby, kolená, rebierka, zeleninu a pripravovať steaky, minutky, mleté rezne, americké zemiaky alebo fritované hranolky.
1 . Deň
- Starostovia | Zriadovatelia
- Zamestnanci ekonomických úsekov obcí a miest
2. a 3. Deň
- Riaditelia | Majitelia
- Zamestnanci ekonomického úseku
- Vedúce kuchýň | hlavné kuchárky
4. a 5. Deň
- Riaditelia | Majitelia
- Zamestnanci ekonomického úseku
- Prevádzkový manažment
- Šéfkuchári
PROGRAM PODĽA SEKTOROV
STAROSTOVIA | ZRIAĎOVATELIA
22.9.2025
ŠKOLSKÉ Jedálne | DSS
23. - 24.9.2025
- Riaditelia | Majitelia
- Zamestnanci ekonomického úseku
- Vedúce kuchýň | hlavné kuchárky
HORECA | KÚPELE | ZÁVODNÉ STRAVOVANIA
25. - 26.9.2025
- Riaditelia | Majitelia
- Zamestnanci ekonomického úseku
- Prevádzkový manažment
- Šéfkuchári
VYSTAVOVATELIA
Pozor !
Nie všetky konvektomaty majú tieto funkcie. Aj v dnešnej dobe sa vyrábajú a predávajú konvektomaty, ktoré majú funkcie a ovládanie ako konvektomaty pred tridsiatimi rokmi a komora nie je lisovaná, ale zoskrutkovaná samo reznými skrutkami.
Reči, že použitý konvektomat sa skoro ani nepoužíval alebo len veľmi málo niekde v škôlke sú podobné rečiam predajcov áut keď tvrdia, že použité auto bolo celý čas garážované, vlastnil ho dôchodca a ten sa na ňom ani nevozil a len sa oň staral.
Zariadenia vhodné aj do výrobní či prevádzok s vysokou záťažou.
Po správnom zaškolení – aj bez špičkového personálu opakovateľná vysoká kvalita pripravovaných pokrmov a jedál!